Nee, het is geen titel van een roman van Leo Nikolajevitsj Tolstoj. Het is een met adrenaline opgefokte boswachter die zojuist een knoopje aan zijn jas heeft genaaid. Godallejezus wat een karwei. Ik had nog beter een uurtje alle apparaten in het fitnesscentrum kunnen uitproberen.
In theorie was het allemaal zo klaar als een klontje. Knoopje aan de binnenkant en aan de buitenkant van de rever, en de grote knoop op een steeltje van garen ter dikte van de jas, omwikkeld met nog meer garen. Een schema zo klaar als daglicht in het enorm visueel ingestelde denkraam van de boswachter. Zelf met een losse pols en een Adobe Illustrator schud ik dat in een oogwenk uit de mouw:
Echt, op papier is er geen hol aan.
Maar dan de praktijk. Nee. Ik moet het nog even verwerken. Misschien later, als de rust is teruggekeerd.
Ik wens u nog een prettige dag met verdovende middelen.
There are 9 comments to this post (the latest by Dave on 2019/1/8, 0.28 h).
In afwachting op het nieuwe jaars bezoekje aan Thule object MU69, zijn er weer wat mooie lange uitgekauwde docu’s over het huiswerk voorvhet vangen van zo’n rots. enjoy
There are 3 comments to this post (the latest by Arduenn on 2018/12/31, 20.12 h).
6376. Submitted on 2018/12/29, 3.40 h by Йорданка} :
6373. Submitted on 2018/12/26, 12.00 h by Arduenn:
Walvissen in het nieuws
Japan, het land van de gebruikte onderbroekjesautomaten, zal in 2018 wel hebben gedacht: '2018 was het jaar van De Botte Horken Die Overal Mee Wegkomen'. En daarna: 'dat moeten wij ook kunnen'.
Al decennia jagen Japanners niet op walvissen, maar doen alleen onderzoek naar walvissen. En dus bevaren zij al jarenlang de zeven oceanen met onderzoeksschepen om prangende wetenschappelijke vraagstukken te beantwoorden, zoals: 'Hoeveel walvissen kun je vangen in één dag?' en 'Hoeveel blikken Whiskas haal je uit zo'n dier?'