Goedemorgen. Tijd voor educatie. Wisten jullie dat er zoiets bestond als paalmutsen? Nee meneer de boswachter. Dat wisten wij niet. Nou, dan weten jullie het nu.
In ander educatief nieuws: Reuters vond het nodig om het lezerspubliek uitleg te geven over het feit dat de sneeuw in Texas geen nepsneeuw is. Want blijkbaar is het noodzakelijk om dat uit te leggen.
De Wet Tijdelijke Beperking Vertoeven in de Openlucht [Vanwege] Covid-19
Ook wel bekend onder de naam de Grapperhaus Heeft Duidelijk Steekjes Laten Vallen Maar Laten We Toch Maar Voor Stemmen-wet.
Bron: NOS (Ook wel de Ja Dan Kan Je Wel Mekkeren Dat Dat De Staatspropagandanieuwszender Is Maar Daarmee Ontloop Je de Boete Die Je Aan Je Reedt Gehangen Krijgt Als je na Negen Uur 's Avonds de Wet Tijdelijke Beperking Vertoeven in de Openlucht [Vanwege] Covid-19 in de Wind Slaat Niet-zender genoemd.)
There is 1 comments to this post (by Dave on 2021/2/20, 19.53 h).
Stel dat die vriend in de nacht van zaterdag op zondag naar Amsterdam rijdt vanuit Duitsland waar hij een adoptiehond uit een rijdende gevangenis heeft gered. Is de kans dan groot dat hij wordt aangehouden door de politie? En zo ja, vindt de politie het ophalen van een adoptiehond een goed genoege reden om de avondklok te negeren?
Met andere woorden, zal ik morgennacht lakker over een lege avondkloksnelweg jakkeren met ons nieuwe gezinslid? Die nu nog in een kooi ergens tussen Boekarest en hier zit?
There are 20 comments to this post (the latest by Dave on 2021/2/25, 16.33 h).
Er is een “combinatie” van de B1.1.7 en de Zuid-Afrikaanse variant, en nu dus ook met de California variant. Het nieuws heeft het over merging maar daar hebben virussen toch geen mechanische voor? Is het niet logischer dat onder gelijksoortige evolutionaire druk gelijke mutaties hun kans grijpen? En is het niet logisch dat een besmettelijker variant harder muteert, simpelweg omdat deze in meer mensen terecht komt?
There are 10 comments to this post (the latest by Dave on 2021/2/18, 21.11 h).
U kent ze wel, die mensen de menen overal verstand van te hebben terwijl ze er eigenlijk geen ruk van begrijpen. Psychologen noemen dat het Dunning-Krueger-effect.
Hier in het Zwarte Bos hebben we ook ongelofelijk veel verstand van psychologie en omdàt we daar zoveel verstand van hebben, is er een psychologische effect dat naar Het Zwarte Bos genoemd is, namelijk, 'Het Zwarte Bos-Effect'.
Dat is dat als je iets nieuws leert, dat je dan meteen denkt dat je er een kei in bent en een onweerstaanbare drang hebt om een cursus te geven waarin je anderen jouw opgedane kennis wil overleveren.
Goed. Dat moest mij dus even van het hart. Gaan we over tot de orde van de dag met de Zwarte Boscursus: 'Hoe land ik zo'n herrie-vliegtuig?'
There are 5 comments to this post (the latest by pieter on 2021/2/20, 19.36 h).